Οδηγίες Σύνδεσης στη Διαδικτυακή Εκλογ/κή Γενική Συνέλευση στις 9 Οκτ. 2022, 17:00

Αριθ. Πρωτ41,
Πάτρα, 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΣ:      ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΕΑΣΚΠ

ΘΕΜΑ:    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, ΩΡΑ 17:00

Αγαπητό μέλος,

\"\"Σε προσκαλούμε στην Διαδικτυακή Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει  την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 5.00 μ.μ., για να εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή, η οποία θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, θα ανακηρύξει τον κατάλογο των υποψηφίων με βάσει τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων που θα έχουν κατατεθεί και θα ορίσει την ακριβή ημερομηνία των εκλογών. Δικαίωμα στις αρχαιρεσίες, έχουν μόνο τα Τακτικά Μέλη (ΑΣΘΕΝΕΙΣ) του Σωματείου.

  • Θα πραγματοποιηθούν εκλογές για εκπροσώπους στο Δ.Σ., για την Ε.Ε. και για αντιπροσώπους σε Ομοσπονδίες.
  • Όσοι ενδιαφέρεστε να είστε υποψήφιοι, να τηλεφωνήσετε στον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Μπάλλα: 2610 422655 έως και την ημέρα της Συνέλευσης στις 9.10.2022, που είναι η τελευταία προθεσμία. Παρακαλείστε να είστε συνεπείς στην εκλογική διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί εντός 2 μηνών από τη Συνέλευση. Τα ψηφοδέλτια με τους υποψήφιους, θα αναρτηθούν μετά τη Συνέλευση, στο γραφείο του Σωματείου. Σας υπενθυμίζουμε, ότι ανά 20 ψηφίσαντες μέλη μας, εκλέγεται ένας (1) αντιπρόσωπός μας σε Ομοσπονδίες, γι’ αυτό χρειάζεται να ψηφίσουμε όλοι!
  • Όσοι δεν έχουν κάρτα μέλους, να τη ζητήσουν από τον Γενικό Γραμματέα για να τους παραδοθεί έγκαιρα προ των εκλογών και μην αμελήσετε να αποστείλετε τη βεβαίωση νόσου (Πιστοποιητικό Νοσοκομείου με στρογγυλή σφραγίδα ή απόφαση επιτροπής ΚΕΠΑ ότι έχετε Σ.Κ.Π.) και 2 μικρές φωτογραφίες σας (όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη).

ΟΠΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ:
Για είσοδο στη συνεδρίαση ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/8141491373?pwd=M2FIeFZqaFA0Y0M5cllmYlhpVzltQT09
ή πατήστε εδώ
Ταυτότητα συνεδρίασης (Meeting ID): 814 149 1373
Κωδικός (Passcode): eeaskp
[ο σύνδεσμος θα σας παραπέμψει στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας zoom απ\’ όπου θα γίνει λήψη της εφαρμογής zoom. Διπλοκλικάρετε στο αρχείο το οποίο \’έχετε κατεβάσει\’ στον υπολογιστή σας για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και μετά τρέξε την για να εισέλθετε στη συνεδρίαση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης από όπου θα σας ζητηθεί ο κωδικός εισόδου (eeaskp) και αφού τον εισάγετε αναμένετε από το διαχειριστή να σας επιτρέψει να συμμετάσχετε.]

ΕΠΙΣΗΣ

  • Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της ΕΕΑΣΚΠ, να μας γνωστοποιήσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους για να καταγραφούν και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.
  • Επειδή θα γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΠ) μελών του σωματείου ενημερώστε μας για πιθανή αλλαγή τους, και αν έχετε κι άλλο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο/e-mail, παρακαλούμε στείλτε μας με μήνυμα στο e-mail μας: eenosims@yahoo.gr

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ με ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ !

Ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή τη συνύπαρξη όλων μας να προχωρήσουμε στη ζωή μας με ελπίδα και αγάπη μεταξύ μας.

Με λάβαρο και σημαία μας «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΡΑ ΖΩ» και «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ» είμαστε σίγουροι ότι θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος, Γεν. Γραμματέας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *