ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Παρουσιάστηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα ¨ΑΙΓΛΗ¨ στον Πολυχώρο της Veso Mare στην Πάτρα.

\"140110_1\"

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, όπου αναφέρθηκε σχετικά για το Σωματείο και για τα ΑμΣΚΠ, συνέχισε με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΦΡΟΝΤΙΖΩ κ. Γιώργος Κουμανάκος, και ακο­λούθησαν χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο της Ι. Μητρόπολης Πατρών Πατέρα Νικόλαο Σκιαδαρέση, από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αχαΐας κ. Βασίλη Χατζηλάμπρου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οργανωτικό Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ κ. Αντώνη Χαροκόπο, από την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Άννα Μαστοράκου,από την Πρόεδρο του Άλμα Ζωής κα Λιολιώ Κολυπέρα, από την Ταμία του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου κα Αδαμαντία Δημοπούλου και από την Πρόεδρο της Inner Wheel κα Σίσσυ Αυγερινού.

\"140110_2\"

Ακολούθησε η βιω­ματική εμπειρία του Μέλους της ΕΕΑΣΚΠ και Υπεύθυνης του Γραφείου Συντονισμού στην Αιγιαλεία κας Βασιλικής Τρεχλή με θέμα: «Η φίλη μου η Σκλήρυνση».

Κατόπιν έγινε η Παρουσίαση του έρ­γου: Συνηγορία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλά­κας στη Δυτική Ελ­λάδα-Πρόγραμμα \”Είμαστε Όλοι Πολίτες\” από την ψυχολόγο κα Μαριανή Παπανικολάου.

\"140110_3\"

Η εκδήλωση έκλεισε με την εισήγηση του Ψυχίατρου, τ. Διευ­θυντή ΕΣΥ κ. Γεωρ­γίου Μανω­λέσου με θέμα: «Η προ­σαρ­μογή στην Πολ­λαπλή Σκλήρυνση».

Την εκδήλωση τίμη­σαν εκλεκτοί καλε­σμένοι, πολλοί φί­λοι, μέλη, εθελο­ντές και συνεργάτες των διοργανωτών φορέων . Παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος του Π.Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγ. Ανδρέας» κ. Νίκος Μακρής, και ο κ. Παντελής Πρέζας, αν. μέλος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

\"140110_4\"

Στο συντονισμό της εκδήλωσης ήταν η κα Ελένη Βασιλοπούλου, Δημοσιογράφος

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την Αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ

[advocacy_footer]

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *