Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Κυριακή 16 Οκτ. 2022, 17:30

\"\"Οδηγίες Εισόδου στη Διαδικτυακή Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΕΑΣΚΠ:

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, ώρα 5:30 μ.μ.

Για είσοδο στη ΓΣ πατήστε [εδώ]   και βάλτε ως κωδικό εισόδου: eeaskp

Πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο μεταφέρεστε στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ μέσω της οποίας γίνεται η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση.(Αν η πλατφόρμα ZOOM δεν είναι εγκαταστημένη στο σύστημά σας, σάς ζητείται να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε)

Ή Εναλλακτικά:
1. Ανοίξτε την εφαρμογή ZOOM, και πατήστε στο εικονίδιο Join.
2. Στο εμφανιζόμενο παράθυρο σύνδεσης κλικάρετε στο πεδίο ‘Meeting ID or Personal Link Name’ και πληκτρολογείτε την ταυτότητα της συνεδρίασης: 814 149 1373.
3. Στο αμέσως παρακάτω πεδίο ‘Your name’ πληκτρολογείτε το Ονοματεπώνυμό σας και στη συνέχεια κλικάρετε στο μπλε κουμπί Join
4. Εμφανίζεται το ‘Enter meeting passcode’ στο οποίο πληκτρολογείτε τον κωδικό eeaskp και πατάτε κάτω στο κουμπί Join Meeting και εισέρχεστε στη συνεδρίαση.

Σύνδεσμος Συνεδρίασης Επαναληπτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης: https://us02web.zoom.us/j/8141491373?pwd=M2FIeFZqaFA0Y0M5cllmYlhpVzltQT09
Ταυτότητα Συνεδρίασης: 814 149 1373
Κωδικός εισόδου: eeaskp

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

\"\"

Αγαπητό μέλος,

Σε προσκαλούμε στην Διαδικτυακή Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει  την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στις 5.30 μ.μ., για να εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή, η οποία θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, θα ανακηρύξει τον κατάλογο των υποψηφίων με βάσει τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων που θα έχουν κατατεθεί και θα ορίσει την ακριβή ημερομηνία των εκλογών. Δικαίωμα στις αρχαιρεσίες, έχουν μόνο τα Τακτικά Μέλη (ΑΣΘΕΝΕΙΣ) του Σωματείου.

  • Θα πραγματοποιηθούν εκλογές για εκπροσώπους στο Δ.Σ., για την Ε.Ε. και για αντιπροσώπους σε Ομοσπονδίες.
  • Όσοι ενδιαφέρεστε να είστε υποψήφιοι, να τηλεφωνήσετε στον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Μπάλλα: 2610 422655 έως και την ημέρα της Συνέλευσης στις 9.10.2022, που είναι η τελευταία προθεσμία. Παρακαλείστε να είστε συνεπείς στην εκλογική διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί εντός 2 μηνών από τη Συνέλευση. Τα ψηφοδέλτια με τους υποψήφιους, θα αναρτηθούν μετά τη Συνέλευση, στο γραφείο του Σωματείου. Σας υπενθυμίζουμε, ότι ανά 20 ψηφίσαντες μέλη μας, εκλέγεται ένας (1) αντιπρόσωπός μας σε Ομοσπονδίες, γι’ αυτό χρειάζεται να ψηφίσουμε όλοι!
  • Όσοι δεν έχουν κάρτα μέλους, να τη ζητήσουν από τον Γενικό Γραμματέα για να τους παραδοθεί έγκαιρα προ των εκλογών και μην αμελήσετε να αποστείλετε τη βεβαίωση νόσου (Πιστοποιητικό Νοσοκομείου με στρογγυλή σφραγίδα ή απόφαση επιτροπής ΚΕΠΑ ότι έχετε Σ.Κ.Π.) και 2 μικρές φωτογραφίες σας (όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη).

ΕΠΙΣΗΣ

  • Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της ΕΕΑΣΚΠ, να μας γνωστοποιήσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους για να καταγραφούν και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.
  • Επειδή θα γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΠ) μελών του σωματείου ενημερώστε μας για πιθανή αλλαγή τους, και αν έχετε κι άλλο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο/e-mail, παρακαλούμε στείλτε μας με μήνυμα στο e-mail μας: eenosims@yahoo.gr

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ με ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ !

Ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή τη συνύπαρξη όλων μας να προχωρήσουμε στη ζωή μας με ελπίδα και αγάπη μεταξύ μας.

Με λάβαρο και σημαία μας «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΡΑ ΖΩ» και «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ» είμαστε σίγουροι ότι θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος, Γεν. Γραμματέας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *