Η ΕΕΑΣΚΠ στις Ημέρες Νευρολογίας 2020

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, τηρημένου του υγειονομικού πρωτόκολλου λόγω Covid-19, το “7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ημέρες Νευρολογίας & Πρωτοβάθμια Περίθαλψη”, που διοργάνωσαν το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π. “Ο Άγιος Ανδρέας” και η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομεόυ Πατρών, την Παρασκευή και το Σάββατο 18-19 Σεπτεμβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Achaia Beach στην Πάτρα.

Στο συνέδριο μεταξύ άλλων ήταν εισηγήτρια και η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα. Μαργαρίτα Καραγιώργου με θέμα: «Το μακρύ ταξίδι ενός ασθενούς με Πολλαπλή Σκλήρυνση».
Στη διάρκεια του Συνεδρίου βραβεύτηκε ο Νευρολόγος τ. Δ/ντής του Νευρολογικού Τμήματος του Γ. Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας» κ. Νίκος Μακρής για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στη διαδρομή του, όπου και άφησε πολύτιμη παρακαταθήκη μετά τη συνταξιοδότησή του στην εξαίρετη επιστημονική ομάδα του Νευρολογικού Τμήματος του Γ. Νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, συγχαίρει τους διοργανωτές, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Νευρολόγο κ. Ανδρέα Αργυρίου και τους διοργανωτές για την τιμή της συμμετοχής στο Συνέδριο, όπου παρουσιάστηκε από έγκριτους επιστήμονες η πολυδιάστατη φύση της ΣΚΠ και η πολυπλοκότητα των συμπτωμάτων της και ευχαριστεί πολύ τον Νευρολόγο κ. Νίκο Μακρή για την πολύχρονη πολύτιμη στήριξή του στην κοινότητα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και όλους τους καταξιωμένους Νευρολόγους του Τμήματος, για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\" \"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *