Η ΕΕΑΣΚΠ τίμησε σε 4 πόλεις της Δυτικής Ελλάδας την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΥΡΓΟ, ΑΙΓΙΟ και ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 2017

Η ΕΕΑΣΚΠ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και λειτούργησε στον πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη στο Αγρίνιο, στην Πλατεία Αγ. Λαύρας στο Αίγιο και έξω από το Λάτσιο Μέγαρο στον Πύργο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., καθώς και στην Πλ. Γεωργίου στην Πάτρα από τις 10.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ., ενημερωτικά περίπτερα ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού και των φορέων της Πολιτείας για τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στην καθημερινότητά τους.

Μέλη και εθελοντές διαμοίρασαν έντυπο υλικό για τη ΣΚΠ και το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ σε όλους τους διερχόμενους στις Πλατείες, στους Πεζόδρομους και στις κεντρικές οδούς των παραπάνω πόλεων.

Μήνυμα της Προέδρου της ΕΕΑΣΚΠ κας. Μαργαρίτας Καραγιώργου για την Παγκόσμια Ημέρα Π.Σ. 2017

Στην έδρα της ΕΕΑΣΚΠ πραγματοποιηθήκαν δράσεις όπως κατασκευή πανό με μηνύματα και σκέψεις από τα μέλη και τον διερχόμενο κόσμο για τη ζωή με την Πολλαπλή Σκλήρυνση, έγινε διανομή μπαλονιών με το λογότυπο της παγκόσμιας ημέρας ΣΚΠ και στο κλείσιμο των δράσεων απελευθερώθηκαν τα μπαλόνια στον ουρανό της πόλης των Πατρών με ενεργή συμμετοχή ΑμΣΚΠ, εθελοντών και φίλων.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Το περίπτερο ενημέρωσης Αγρινίου τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Πρόνοιας και Υγείας Δήμου Αγρινίου κ. Κώστας Καλατζής η Υπεύθυνη Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αγρινίου κα Ανθούλα Μακρή, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Π.Ε. Ν. Αιτωλ/νίας \”Απόστολος Λουκάς\” κα. Ελισσάβετ Καραμπούλη και παρευρέθηκαν μέλη, εθελοντές της \”Ακτίνας Εθελοντισμού\” του Δήμου Αγρινίου και άλλοι φίλοι του Σωματείου.

\"\"

\"\"

Στο Αίγιο και στον Πύργο γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ μέλη, εθελοντές και φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ.

\"\"

Αίγιο

\"\"

\"\"

Πύργος

\"\"

Το περίπτερο ενημέρωσης Πατρών, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας και Επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η Ταμίας του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ κα Αγγελική Στεφανάκη, πολλοί εκλεκτοί φίλοι, καθώς και πολλά μέλη και εθελοντές της ΕΕΑΣΚΠ.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και των Δήμων: Πατρέων, Αγρινίου, Αιγίου και Πύργου και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί για την παραχώρηση των ειδικών χώρων ενημέρωσης και την πολύτιμη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο της ΕΕΑΣΚΠ.

Επίσης ευχαριστεί πολύ τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών για την παραχώρηση του κινητού περιπτέρου και ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των δράσεων της ΕΕΑΣΚΠ.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και τη στήριξη όλων όσων παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις ενημέρωσης και συγχαίρει την ομάδα μελών και εθελοντών του Σωματείου που παρευρέθηκαν στο Αγρίνιο, στον Πύργο, στο Αίγιο, στην έδρα την Πάτρα και βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων και δίνει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα μέλη πάσχοντες από Πολλαπλή Σκλήρυνση, γιατί κατάφεραν με αλληλεγγύη , δύναμη και αγάπη να μεταδώσουν την ελπίδα και το μήνυμα ότι η Ζωή με την Πολλαπλή Σκλήρυνση είναι απρόβλεπτη και γεμάτη προκλήσεις αλλά συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια να προχωράμε χαμογελώντας!

Τέλος το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εύχεται Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλή Δύναμη σε όλους.
Με εκτίμηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *