Επιτυχής η Επιστημονική Εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ για την Παγκόσμια Ημέρα ΠΣ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 2017

Μια επιτυχημένη επιστημονική ενημέρωση απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα , την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και για τη «Ζωή με την Πολλαπλή Σκλήρυνση» από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, για τη «Σύγχρονη Θεραπευτική Προσέγγιση Ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας» από την Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κα Ελισάβετ Χρόνη, για τις «Διαταραχές στην Ούρηση και Σεξουαλικές Διαταραχές στα Άτομα με ΣΚΠ» από τον Β΄ Επιμελητή Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν. Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” κ. Παναγιώτη Καρτσακλή και για τον «Διαλείποντα καθετηριασμό και καθημερινότητα: Πρακτικές συμβουλές» από τον Εξειδικευμένο Νοσηλευτή Coloplast κ. Γιάννη Καλαμαρά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερος του Ι. Ν. Αγ. Ανδρέα Πατρών, Πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης, όπου έκλεισε την εκδήλωση με ευχές για καλύτερη υγεία όλων, η Επίτιμη Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη, το Επίτιμο Μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Συγγραφέας και Δημοσιογράφος κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η Πρόεδρος του συλλόγου \”ΣΟΨΥ\” κα. Χριστίνα Μπίκου, η Πρόεδρος του συλλόγου \”ΕΛΕΑΝΑ\” κα. Μάχη Σαλαμαλίκη, η Γεν. Γραμματέας του Ομίλου \”Αγκαλιάζω\” κα. Αδαμαντία Δημοπούλου, η Εθνική Εκπρόσωπος του Οργανισμού \”Inner Wheel\” κα. Σίσσυ Αυγερινού, ο Καθηγητής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννης Ματσούκας, ο Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν.Π. \”Ο Άγιος Ανδρέας\” κ. Αριστομένης Γκέκας, πολλοί εκλεκτοί φίλοι, εθελοντές και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.
Στο συντονισμό των χαιρετισμών και των ομιλητών ήταν υπεύθυνος ο Γ. Γραμματέας της ΕΕΑΣΚΠ κ. Δημήτριος Μπάλλας.
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων και ήταν μια ευγενική χορηγία της Εταιρίας \’Coloplast\’.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσφέρθηκαν χυμοί, καφές με πλούσια εδέσματα.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *