Εξαιρετική Επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ: ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΓΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 2o ΦΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το 2ο Φεστιβάλ Υγείας Ενημέρωσης, Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με την Περιφέρια Δυτικής Ελλάδος, οι τρεις συλλογικότητες (η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα-ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α, η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας-ΕΕΑΣΚΠ και ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ) στην Πλαζ του ΕΟΤ Πάτρας.

\"\"

Πλήθος Πατρινών κατέκλυσε τις εγκαταστάσεις της Πλαζ ΕΟΤ όπου ενημερώθηκαν από τα περίπτερα των συλλόγων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, σε θέματα υγείας και παρακολούθησαν τα ψυχαγωγικά δρώμενα.
Στα επίσημα εγκαίνια του Φεστιβάλ Υγείας χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Πατρών Πατέρας Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ιάσωνας Φωτήλας, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Πελεκούδας, η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Πάρκου Δράσεων κα Ήρα Κουρή, η Πρόεδρος του \”ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ\” κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, η Πρόεδρος της \”ΕΕΑΣΚΠ\” κα Μαργαρίτα Καραγιώργου και η Πρόεδρος της \”ΕΛΕΑΝΑ\” κα Μάχη Σαλαμαλίκη.

\"\"

\"\"
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Το Φεστιβάλ Υγείας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Κώστας Καρπέτας, ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Χαροκόπος, η Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα Άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων κα. Αναστασία Τογιοπούλου , ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. & Υπεύθυνος Συντονιστής της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων \”Πυλώνες Αλληλεγγύης\” κ. Ιωάννης Φρέρης, και πολλοί άλλοι εκλεκτοί φίλοι και φίλες.
Το συντονισμό του Φεστιβάλ Υγείας τον έκανε η Δημοσιογράφος κα Μαρία Σιορώκου.

 

\"\" \"\"
\"\"
Την ικανοποίησή τους, για την αυθόρμητη προσέλευση των συμπολιτών, εξέφρασαν οι υπεύθυνοι των συνδιοργανωτών συλλόγων, ευχαριστούν για τη συνεργασία την Π.Δ.Ε. , για τη στήριξη τον Δήμο Πατρέων και την Γέφυρα Α.Ε. και την Ε.Κ.Φ. \”Πυλώνες Αλληλεγγύης\”, τους Κοινωνικούς Φορείς & τους Συλλόγους της περιοχής για τη συμμετοχή τους, καθώς και τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές των συλλόγων τους.
Ευχαριστούν επίσης τους χορηγούς που υποστήριξαν με τις δωρεές τους στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ.
Τέλος θερμά ευχαριστούν όλους όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση και την επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ Υγείας.

Με εκτίμηση
Τα ΔΣ των Διοργανωτών Συλλογικοτήτων\"\"Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *