20 Χρόνια Αναπηρικού Κινήματος στην Αιτωλοακαρνανία

20 Χρόνια Αναπηρικού Κινήματος στην Αιτωλοακαρνανία

Με κέφι, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, την ΤσικνοΠέμπτη 3 Μαρτίου 2016, στο Κέντρο \”Πυθάρι\”, η Γιορτή για τα 20 Χρόνια Αναπηρικού Κινήματος στην Αιτωλοακαρνανία του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Αιτ/νίας \”Η ΕΛΠΙΔΑ\”.
Ήταν μια βραδιά αλληλεγγύης, ελπίδας και αγάπης, όπου βραβεύτηκαν αρκετοί φορείς της περιοχής και ανάμεσά τους και η ΕΕΑΣΚΠ για τη μεγάλη της προσφορά στο κοινωνικό σύνολο- ευπαθείς κοινωνικά ομάδες- άτομα με αναπηρία και για την προσπάθεια κοινωνικής επανένταξής τους.
Εκ μέρους της ΕΕΑΣΚΠ παρευρέθηκαν η πρόεδρος κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, όπου παρέλαβε την τιμητική διάκριση και χαιρέτισε την εκδήλωση, η ταμίας κα. Κωνσταντίνα Κουργιαλή, μέλη και εθελοντές του Σωματείου.

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά με την Κ. Τοπάζη και την ορχήστρα του Γ. Δημητρόπουλου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο κ. Θεόδωρο Μαδιά καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου \”Η Ελπίδα\” για την τιμητική πρόσκληση, τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές, που παρευρέθηκαν καθώς και τη διεύθυνση του κέντρου για την άψογη εξυπηρέτηση.
Ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή και Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ
\"elpida2016anaprikokinima3\" \"elpida2016anaprikokinima2\" \"elpida2016anaprikokinima1\" \"elpida2016anaprikokinima0\" \"elpida2016anaprikokinima\" \"elpida2016anaprikokinima_\"

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *