Σπουδαίες Επιστημονικές Προσδοκίες για το Νέο έτος

Η ΕΕΑΣΚΠ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

\"\"

\"\"

Πραγματοποιήθηκε με πολλή μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση με την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017 της Ελληνικής ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου \”ΑΣΤΗΡ\” στην Πάτρα.
Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας.

\"\"
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των παρευρισκόμενων από την συντονίστρια της εκδήλωσης και Ψυχολόγο του Σωματείου κα. Δήμητρα Γεωργακοπούλου, ακολούθησε η ομιλία-χαιρετισμός της Προέδρου κας. Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε του καλεσμένους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ και ευχαρίστησε ξεχωριστά τους καλεσμένους για την παρουσία και τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου, έγινε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με την ευλογία και τις ευχές του εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερου του Ι. Ναού Αγίου Ανδρέα Πατρών Πατέρα Νικόλαου Σκιαδαρέση.

\"\"
Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, από τον Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Πελεκούδα, από την εκπρόσωπο του Διοικητή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχου Νικόλαου Κοτρωνιά κα. Τσίρκα Ελένη και από την Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Π.Ε. Ν. Αιτωλοακαρνανίας \”Απόστολος Λουκάς\” κα. Ελισσάβετ Καραμπούλη.

\"\"
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία της Φυσικοθεραπεύτριας Πανεπιστημιακής Κλινικής Υποτρόφου, τμήματος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος κας. Μαρίνας Θεοδωρίτση με θέμα \”Ο ρόλος των προγραμμάτων θεραπευτικής άσκησης στην ισορροπία και τη λειτουργική ικανότητα ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας\” και αμέσως μετά με την ομιλία του Αν. Καθηγητή Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννη Ελλούλ με θέμα \”Πολλαπλή Σκλήρυνση: Οι προσδοκίες μας για το νέο έτος!\” Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση των παρευρισκόμενων και δόθηκαν συμβολικά δώρα στους ομιλητές καθώς και το δώρο στον τυχερό του φλουριού της Πίτας από την Πρόεδρο του Σωματείου.

\"\"

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής φυσικής και Ηλεκτροφυσιολογίας στο Εργαστήριο Υγειο-Φυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και Αντιπρόεδρος του ΑΤΕΙ Πάτρας κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης, η επίτημη Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα. Ευγενία Αρβανίτη, ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας και Επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλέας Παπαδιονυσίου, ο συντονιστής των μελών της ΕΕΑΣΚΠ στο Αγρίνιο και τα περίχωρα κ. Παναγιώτης Τάτσης, η εμπνεύστρια της Διαδικτυακής Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με ΣΚΠ και μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κα. Μαρίνα Ζεκάκου, ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Αμεα Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χρήστος Λεόνης, η Αντιπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Πάτρας, η Γραμματέας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας, η Πρόεδρος των Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας κα. Έφη Αναλυτή, η Πρόεδρος του Αντιρευματικού Συλλόγου \”ΕΛΕΑΝΑ\” νομού Αχαΐας κα. Μάχη Σαλαμαλίκη, η Εθνική εκπρόσωπος της \”Inner Wheel\” κα. Σίσσυ Αυγερινού, η Γ.Γραμματέας του Ομίλου κατά του καρκίνου \”Αγκαλιάζω\” κα. Αδαμαντία Δημοπούλου και η Ταμίας του Συλλόγου \”Άλμα Ζωής\” κα. Γεωργία Μοσχονά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές, χυμοί και διάφορα εδέσματα και έκλεισε με ελαφρύ δείπνο.

\"\"

\"\"

Η εκδήλωση τελέστηκε με την ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής εταιρείας ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της εκκλησίας και της πολιτείας, καθώς και τους έγκριτους επιστήμονες ομιλητές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Συγχαίρει επίσης τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.

Εύχεται σε όλους, ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *