ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΕΑΣΚΠ 2015

\"150205_1\"

Πραγματοποιήθηκε με με­γάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Κοπή της Πρω­τοχρονιάτικης Πίτας 2015 της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας.

\"150205_2\"

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλ­εσμένων από την συντονίστρια της εκδήλωσης και Κοινωνική Λειτουργό του Σωματείου κα Χριστίνα Χριστοπούλου, έγινε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πί­τας με την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μη­τρο­πολίτη Πατρών κ. κ. Χρυ­σόστομου και ακολούθησε η ομιλία-χαιρετισμός της Προ­έ­δρου κας Μαργαρίτας Καρα­γιώργου, όπου ενημέρωσε τους καλεσμένους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ και ευχαρίστησε ξεχωριστά τους καλεσμένους για τη στήριξή τους στο ε­θε­λο­ντι­κό έργο του Σω­μα­τείου.

\"150205_4\"

Ακολούθησαν χαι­ρε­τι­σμοί και ευχές από την Πρόεδρο του Περι­φε­ρειακού Συμβουλίου Ανα­στασία Το­γιο­πού­λου, την Πρόεδρο του Ομίλου Εθελοντών κα­τά του καρκίνου ‘Α­γκαλιάζω’ κα Λα­μπρι­νή Πα­πα­χρυ­σαν­θάκη, την Πρόεδρο του ‘Άλμα Ζωής’ κα Λι­ολιώ Κολυπέρα, την επίτιμη Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη, την Πρό­εδρο της ‘Αντικαρκινικής Εταιρίας’ κα Λίτσα Παπαδοπούλου, τον Γ.Γ. της ΜΚΟ ‘Φροντίζω’ κ. Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, τον Πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Γκόβα, τον Πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Γ.Γ. Ε.Ι.Ν.Α. κ. Τάσο Γιακουμή και από τον Διευθυντή του Νευρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσ. Πατρών ‘Άγ. Ανδρέας’ κ. Νίκο Μακρή.

\"150205_3\"

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία της Ψυχολόγου κας Δήμητρας Γεωρ­γα­κο­πούλου, όπου αναφέρθηκε αναλυτικά στο Πρόγραμμα: Συνηγορία για τη ΣΚΠ στη Δυτική Ελλάδα και έκλεισε με την ομιλία της Φυσικοθεραπεύτριας κας Κουράκου Σταυρούλας, η οποία ανέλυσε τα οφέλη της άσκησης με Clinical Pilates στην Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας και Επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, εκπρόσωποι φορέων όπως από την ‘Πρόταση’ η κα. Αρετή Καλογε­ροπόυλου, η δημοσιογράφος κα Νότα Βασιλείου του ‘Ράδιο 1 Πάτρας’ και άλλοι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές, χυμοί και διάφορα εδέσματα και δόθηκε δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους η ατζέντα 2015 της ΕΕΑΣΚΠ.Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ

[advocacy_footer]

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *