Παρουσία της ΕΕΑΣΚΠ στις Ημέρες Νευρολογίας 2017

ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 2017

\"\"Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, σε συνδιοργάνωση με την Εταιρεία Υπηρεσιών Προώθησης Ολοκληρωμένων Λειτουργιών Ψυχικής Υγείας (Υ.Π.Ο.ΛΕΙ.Ψ.Υ.) και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του ΓΝΠ και ΠΓΝΠ, διοργάνωσε Διημερίδα με θέμα: ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, στο ξενοδοχείο “PATRA PALACE” , την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαρτίου 2017.

\"\" Εκ μέρους της ΕΕΑΣΚΠ παρευρέθηκαν η Αντιπρόεδρος κα. Κωνσταντίνα Κουργιαλή, ο Γ. Γραμματέας κ. Δημήτρης Μπάλλας, μέλη του Σωματείου και η Πρόεδρος κα. Μαργαρίτα Καραγιώργου, όπου μεταξύ άλλων φορέων στην τελετή έναρξης χαιρέτησε την εκδήλωση, συγχάρηκε τον Διευθυντή Νευρολόγο κ. Νίκο Μακρή και τους διοργανωτές, ευχαρίστησε για την πολύτιμη στήριξη στα ΑμΣΚΠ από τη σπουδαία επιστημονική ομάδα του Νευρολογικού Τμήματος του Γ.Ν.Π \”Ο Άγιος Ανδρέας\” και ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις εργασίες της Διημερίδας.

\"\"Στη διάρκεια της Διημερίδας συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους ειδικούς ιατρούς αλλά και τους γενικούς ιατρούς για τις νευρολογικές παθήσεις που απασχολούν πιο συχνά την ιατρική κοινότητα, όπως οι ψυχικές παθήσεις στα επείγοντα, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, η άνοια, η κεφαλαλγία, τα σύνδρομα πόνου, η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, και η αντιμετώπιση όλων αυτών. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση για την Πολλαπλή Σκλήρυνση και τις νεότερες θεραπείες της.

\"\"Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση, συγχαίρει το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση στα θέματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και εύχεται καλή δύναμη σε όλους!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

\"\"  \"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\" 

\"\"

\"\"

  \"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

  \"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"  \"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *