Ο Προμηθέας Πατρών φορά το μπλουζάκι της αλληλεγγύης

\"\"
Ο Προμηθέας Πατρών, η νέα δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, με το περίσσευμα ανθρωπιάς που χαρακτηρίζει τη διοίκηση και τους αθλητές του, στέκεται στο πλευρό  του 3ο Φεστιβάλ Υγείας Αχαΐας – Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα – Πλαζ ΕΟΤ στις 9 & 10 Ιουνίου 2018).
 
Από τη μία, οι αθλητές του πρωταγωνιστούν στο βίντεο αναγγελίας του φεστιβάλ και προβολής του πράσινου T-Shirt, το οποίο προτείνεται να φορέσει κάθε πολίτης που θέλει με αυτό τον τρόπο να κάνει εμφανή την προθυμία του να συμπαρασταθεί σε κάποιον ασθενή συνάνθρωπο.
 
Από την άλλη, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να επιβραβεύσει όσους θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα να φορέσουν το πράσινο μπλουζάκι, επιτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν (προσερχόμενοι με αυτό) δωρεάν το παιχνίδι του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 6μ.μ. στο ΠΕΑΚ Πατρών «Δημήτριος Τόφαλος», στο πλαίσιο των αγώνων play-off για την 3η θέση του πρωταθλήματος.
 
Το Φεστιβάλ Υγείας είναι η μεγάλη συνάντηση ενημέρωσης του κοινού της ευρύτερης περιφέρειας για την υγεία του και επαφής με συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον χώρο.
 
Διοργανώνεται από την «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ Δυτικής Ελλάδος – ΕΕΑΣΚΠ», την «Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, Παράρτημα Πάτρας – ΕΛΕΑΝΑ», και τον «Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Αχαΐας– ΑγκαλιαΖΩ».
 
Το πράσινο μπλουζάκι θα πωλείται στον χώρο του φεστιβάλ στην ενδεικτική τιμή των 5€ το ένα, υπέρ της στήριξης της δραστηριότητας των διοργανωτριών συλλογικοτήτων.
 
Οι συνδιοργανώτριες ενώσεις πολιτών υποστηρίζονται στην πρωτοβουλία τους αυτή, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στο πλαίσιο των δράσεων της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».
 
Δείτε τα βίντεο:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *