Με Επιτυχία η Επιστημονική Εκδήλωση και η Κοπή της Βασιλόπιτας

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση με την Κοπή της Βασιλόπιτας 2018 της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου \”ΑΣΤΗΡ\” στην Πάτρα.
Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων από την συντονίστρια της εκδήλωσης την Κοιν. Λειτουργό του Σωματείου κα. Σοφία Αττάρτ και ακολούθησε η Κοπή της Βασιλόπιτας με την ευλογία και τις ευχές του εκπροσώπου της Ι. Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερου του Ι. Ναού Αγίου Ανδρέα Πατρών Πατέρα Νικόλαου Σκιαδαρέση.
Κατόπιν έγινε η ομιλία-χαιρετισμός της Προέδρου κας Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε τους καλεσμένους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ και ευχαρίστησε ξεχωριστά τους καλεσμένους για την παρουσία και τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τον Βουλευτή Ν. Αχαΐας κ. Ιάσωνα Φωτήλα , από τον Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Δημήτρη Πελεκούδα , από εκπροσώπους συλλογικών φορέων της περιοχής και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την εισήγηση της Νευρολόγου Ευαγγελίας Τσιμπρή, Δ/ντριας Ε.Σ.Υ. Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Πατρών με θέμα: Πολλαπλή Σκλήρυνση – Εγκυμοσύνη και την ομιλία από τον Δρ. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη, Επ. Καθ. Ιατρ. Φυσικής Ηλε­κτροφυσιολογίας, Εργ. Υγειο-Φυσικής & Υπολογιστικής Νοημο­σύνης Τμ. Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, Αντιπρύτανη ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας με θέμα: Αποκατάσταση της Βάδισης στα Άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Τέθηκαν ερωτήσεις και έγινε συζήτηση των παρευρισκόμενων και δόθηκαν συμβολικά δώρα στους ομιλητές καθώς και το δώρο στον τυχερό του φλουριού της Βασιλόπιτας από την Πρόεδρο του Σωματείου.

Ακολούθησε η βιωματική ποιητική ανθολογία της κας. Σοφίας Ζωγράφου, τακτικού μέλους της ΕΕΑΣΚΠ και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον πίνακα ζωγραφικής που προσφέρθηκε με αγάπη για τη στήριξη του Σωματείου από την εικαστικό κα. Σοφία Πουλή, την οποία το Δ.Σ. ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές , τσάι, χυμοί και διάφορα εδέσματα και έκλεισε με ελαφρύ δείπνο συνοδευόμενο με κρασί και αναψυκτικά, πλαισιωμένο με μουσική από τους Σωτήρη Τερλέση και Πάνο Ρεντζή.

Η εκδήλωση τελέστηκε με την ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής εταιρίας ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της εκκλησίας και της πολιτείας, καθώς και τους έγκριτους επιστήμονες ομιλητές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Συγχαίρει επίσης τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.
Εύχεται σε όλους, ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δείτε τις εισηγήσεις των Επιστημόνων:
Τσιμπρή Ευαγγελία: Πολλαπλή Σκλήρυνση-Εγκυμοσύνη
Κουτσογιάννης Κων/νος: Αποκατάσταση Βάδισης σε Αμ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΔΩ:

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΔΩ:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *