Γιορτινή Βραδιά με Παράκληση Υπέρ Υγείας Μελών ΕΕΑΣΚΠ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στον Παλαιό Ιερό Ναό του Αγ. Ανδρέα Πατρών Παράκληση υπέρ Υγείας για τα μέλη και τους φίλους της ΕΕΑΣΚΠ και στη συνέχεια στο καφέ \”Μυλωνάς\” τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου, απόλαυσαν μια γιορτινή βραδιά με καφέ, τσάι και εδέσματα, προσφορά του Ε. Σ. Ι. Ναού Αγ. Ανδρέα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Την Παράκληση Υγείας τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι. Ναού Πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης και τίμησαν με την παρουσία τους η επίτιμη Πρόεδρος του Σωματείου κα. Ευγενία Αρβανίτη, το επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η Πρόεδρος του συλλόγου \”ΕΛΕΑΝΑ\” κα. Μάχη Σαλαμαλίκη, η Πρόεδρος του συλλόγου \”ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ\” κα. Λιολιώ Κολυπέρα και η Πρόεδρος του Ομίλου \”ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ\” κα. Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη.

Παρευρέθηκαν επίσης Μέλη του Δ.Σ. των συλλόγων, εθελοντές, φίλοι και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ και αντάλλαξαν μεταξύ τους, ευχές για Καλές Γιορτές.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστούν θερμά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι. Ναού Αγ. Ανδρέα και κυρίως τον Πατέρα Ν. Σκιαδαρέση για την πολύτιμη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου, τη διεύθυνση του καφέ \”Μυλωνάς\” για τη ζεστή φιλοξενία, τους παριστάμενους και εύχεται Χαρούμενες Γιορτές με Υγεία & Αγάπη σε όλους!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *