Για την \”Παγκόσμια Ημέρα ΠΣ 2019\”

Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης 2019

Πέμπτη 30 Μαΐου
\"\"
Ευαισθητοποίηση για τα αφανή συμπτώματα και τον αόρατο αντίκτυπο της ΠΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα ΠΣ 2019 είναι στις 30 Μαΐου. Η καμπάνια ονομάζεται «Η Αόρατή Μου ΠΣ» (#ΗαόρατήΜουΠΣ) ή «My Invisible MS» (#MyInvisibleMS) και το θέμα είναι η Ορατότητα.

Η \”Αόρατή Μου ΠΣ\” έχει σκοπό να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τα αφανή συμπτώματα της ΣΚΠ και την αόρατη, για τους άλλους, επίδραση που έχει η νόσος στην ποιότητα ζωής των ατόμων που πάσχουν απ\’ αυτή.

Η εκστρατεία θα δώσει φωνή σε όλους τους πολίτες που επηρεάζονται από τη σκλήρυνση κατά πλάκας για να μοιραστούν τα αφανή συμπτώματα της ΠΣ και να εκφράσουν αυτό που θέλουν να γνωρίζουν και να κατανοούν οι άλλοι σχετικά με τη ΣΚΠ, προκειμένου να αμφισβητήσουν κοινές παρανοήσεις και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να καταλάβουν πώς να παρέχουν σωστή υποστήριξη.

Συμμετέχοντας είτε με φυσική παρουσία όπου γίνονται δράσεις και εκδηλώσεις ή στις online καμπάνιες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης θα έρθουν κοντά οι άνθρωποι επ\’ ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΠΣ. Η ημέρα θα αποτελέσει επίσης αφορμή για να ασκηθούν πιέσεις στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων ώστε να γίνουν θετικές αλλαγές για τα άτομα που επηρεάζονται από την ΠΣ… υπάρχουν τόσες δυνατότητες βελτίωσης!

Η ΕΕΑΣΚΠ συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας ΠΣ 2019 με δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού,  τη μέρα του εορτασμού, στις πόλεις της Πάτρας, του Αιγίου, του Αγρινίου και του Πύργου καθώς και με την υλοποίηση σχετικής Επιστημονικής Εκδήλωσης στις 5 Ιούνη στην Πάτρα.

\"\"

\"\"

\"\"\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"\"\"\"\"

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *