ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ & ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020

Δ.Τ. της 3/2/2020

Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα με την Κοπή της Βασιλόπιτας 2020 της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “ΑΣΤΗΡ” στην Πάτρα. Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό-ομιλία της Προέδρου κας. Μαργαρίτας Καραγιώργου-Λάζαρη, όπου ενημέρωσε τους καλεσμένους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ και ακολούθησε η Κοπή της Βασιλόπιτας με την ευλογία και τις ευχές του εκπροσώπου της Ι. Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερο του Ιερού Ναού του Αγ. Ανδρέα Πατρών, Πατέρα Νικόλαο Σκιαδαρέση. Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Γ΄ Αντιπρόεδρο της ΕΣΑμεΑ κ. Αντώνη Χαροκόπο, από το συντονιστή του κόμματος Οικολόγων Πράσινων κ. Μανώλη Βέμη, από τον τ. Περιφερ. Σύμβουλο κ. Γεράσιμο Φεσσιάν, από εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και συλλογικοτήτων της περιοχής όπως: “Φλόγα”, “ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.”, “ΙΦΝΕ Πάτρας”, “Γλυκιά Ζωή”, “Inner Wheel Patra Europea”, “Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Παράρτημα Πάτρας”, “Inner Wheel Βορρά Ρίου”, “Φροντίζω”, “Αντικαρκινική Εταιρία” και από άλλους εκλεκτούς καλεσμένους όπως ο Ιατρός- Νευρολόγος κ. Ευαγγελάτος Γεώργιος, ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας- Επίτιμο Μέλος ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η Επίτιμη Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα. Ευγενία Αρβανίτη, καθώς τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί εκλεκτοί φίλοι.
Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ ευχαρίστησε ξεχωριστά τον καθένα από τους καλεσμένους και τους φίλους του Σωματείου για την παρουσία και τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή δώρου για το φλουρί της Βασιλόπιτας, από την ταμία της ΕΕΑΣΚΠ κα. Κωνσταντίνα Κουργιαλή και έγινε η διενέργεια της λαχειοφόρου Αγοράς για έναν Πίνακα Ζωγραφικής προσφορά της Εικαστικού κας. Σοφίας Πουλή.
Ακολούθησε Επιστημονική Ενημέρωση από τον Nευρολόγο, Επιμελητή Α΄ Νευρολογικού Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” και Διδάκτωρα Πανεπιστημίου Πατρών Dr. Ανδρέα Α. Αργυρίου με θέμα: «Ψυχιατρικά και Νοητικά συμπτώματα στην Πολλαπλή Σκλήρυνση – Διαχείριση κι Αντιμετώπιση». Αμέσως μετά τέθηκαν αρκετές ερωτήσεις και έγινε συζήτηση των παρευρισκόμενων επί του θέματος.
Κατόπιν μίλησε ο Κοινωνικός Λειτουργός, ΜΑ στις Επιστήμες Εκπαίδευσης & Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών κ. Απόστολος Λαζαρόπουλος με θέμα: «Η ψυχοκοινωνική υποστήριξη ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές, τσάι, χυμοί και διάφορα εδέσματα και έκλεισε με ελαφρύ δείπνο συνοδευόμενο με κρασί, μπύρες και αναψυκτικά.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής εταιρίας ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους εκλεκτούς καλεσμένους, όλα τα μέλη του Σωματείου, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της εκκλησίας και της πολιτείας, καθώς και τους έγκριτους επιστήμονες ομιλητές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Συγχαίρει επίσης τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.
Εύχεται σε όλους, ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

\"\"

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *