Δ.Τ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΙΣ 16/11/2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: “Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στην Αντιμετώπιση των Συμπτωμάτων της ΣΚΠ” η οποία διοργανώθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας» (ΕΕΑΣΚΠ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 σε αίθουσα του ξενοδοχείου “ΑΣΤΗΡ” στην Πάτρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων και την ομιλία της Προέδρου κας Μαργαρίτας Καραγιώργου με θέμα: «Ο ρόλος του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ», ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο της Ι. Μητρόπολης Πατρών Πατέρα Σπυρίδωνα Αλεξανδρή, τον Γ΄ Αντιπρόεδρο της ΕΣΑμεΑ και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αντώνη Χαροκόπο, τον Πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι. Νήσων κ. Ανδρέα Λίβανο, την Πρόεδρο του \”Άλμα Ζωής\” ν. Αχαΐας κα. Λιολιώ Κολυπέρα, τον Πρόεδρο της \”Κοινοτοπίας\” κ. Ανδρέα Σπηλιώτη, την εκπρόσωπο του Ροταριανού Ομίλου Πατρών κα. Ζωή Κοσμά, την εκπρόσωπο του Ομίλου \”ΑγκαλιάΖΩ\” ν. Αχαΐας κα. Ζέτα Γεώργα και την εκπρόσωπο του Συλλόγου ΙΦΝΕ Αχαΐας κα. Λιάνα Ίβαντσικ.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του κ. Απόστολου Αποστολόπουλου, MD, PhD, Παθολόγου, δίπλωμα βελονισμού ECD, BCAO, ωτοβελονισμού GSAT με θέμα: «Η θεραπευτική δυνατότητα του βελονισμού και ωτοβελονισμού στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων MS και στην βελτίωση καλύτερης κατάστασης υγείας», κατόπιν με την ομιλία της κας Παγώνας Πίκουλα, Ομοιοπαθητικού και Ιατρού Γενικής Ιατρικής με θέμα: «ΣΚΠ: Η Ομοιοπαθητική Προσέγγιση» και αμέσως μετά με την ομιλία της κας Δήμητρας Τσατσούρη, Ρεφλεξολόγου με θέμα: «Ρεφλεξολογία στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση των παρευρισκόμενων, μεταξύ αυτών και φοιτητές ΑΕΙ της περιοχής, και δόθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ συμβολικά δώρα στους ομιλητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές, χυμοί και διάφορα εδέσματα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, καθώς και τους ομιλητές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστεί πολύ, για τη σημαντική συνεργασία την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την πρώην Διοίκηση για την ένταξη του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ στο Σχέδιο Δράσης Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της ΠΔΕ έτους 2019, καθώς και τη νέα Διοίκηση για την υλοποίηση αυτού του Σχεδίου.

Συγχαίρει επίσης τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *