Καραγιώργου Μαργαρίτα. Εξελέγη Πρόεδρος της Ε.Ε. στην ΠΟΜΑμεΑ

Η ΕΕΑΣΚΠ συμμετείχε στις αρχαιρεσίες της ΠΟΜΑΜΕΑ Δυτ. Ελλάδας & Ν.Ι.Ν. με υποψηφίους την Πρόεδρο για την Ε.Ε. και τον Γενικό Γραμματέα για το Δ.Σ. οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 21/6/2020. Στις αρχαιρεσίες αυτές ψήφισαν μεταξύ άλλων και όλοι οι αντιπρόσωποι της ΕΕΑΣΚΠ στην ΠΟΜΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν.

Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ πλειοψήφισε και στη μεταγενέστερη συνεδρίαση των εκλεγέντων αναδείχθηκε Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΠΟΜΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ συγχαίρει τους εκλεγέντες και εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Παραθέτουμε το Δ.Τ. της ΠΟΜΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν. από τη συγκρότηση του Δ.Σ. και της Ε.Ε.:

Αριθμ. Πρωτ. 161
25/6/2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων»
Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων.
Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντα των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν τη Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, κου. Αντώνη Χαροκόπου και ομόφωνη αποδοχή των παριστάμενων μελών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους κάτωθι:
Πρόεδρος: Χαροκόπος Αντώνης (Π.Ε. Αχαΐας)
Αντιπρόεδρος Α: Λίβανος Ανδρέας (Π.Ε.. Αχαΐας)
Αντιπρόεδρος Β: Παπαναγιώτου Παντελής (Π.Ε. Ηλείας)
Γενική Γραμματέας: Παναγοπούλου Βασιλική (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας)
Αναπλ. Γενική Γραμματέας: Γούλα Βασιλική (Π.Ε. Αχαΐας)
Ταμίας: Παπαστεφανάτος Γεράσιμος (Π.Ε. Αχαΐας)
Αναπλ. Ταμίας: Μπίκου Χριστίνα (Π.Ε. Αχαΐας)
Οργανωτικός Γραμματέας: Ιβάντσικ Ουλιάνα (Π.Ε. Αχαΐας)
Αναπλ. Οργανωτικός Γραμματέας: Τασιούλης Γεώργιος (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας)
Μέλος: Βαρδακαστάνης Φίλιππος (Π.Ε. Ζακύνθου)
Μέλος: Ρηγοπούλου Αγαθή (Π.Ε. Ηλείας)
Επίσης, συγκροτήθηκε και η κάτωθι Ελεγκτική Επιτροπή μετά από πρόταση της πλειοψηφούσας κας Μαργαρίτας Καραγιώργου:
Πρόεδρος: Καραγιώργου Μαργαρίτα (Π.Ε. Αχαΐας)
Γραμματέας: Βάββας Χρήστος (Π.Ε. Αχαΐας)
Μέλος: Χόρμπα Φένια (Π.Ε. Αχαΐας)
Εν συνεχεία, αφού δόθηκε ο λόγος σε όλα τα μέλη, ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ., κος Αντώνης Χαροκόπος εξέφρασε τη πεποίθηση ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει με την ίδια ενέργεια και σύμπνοια να εκτελεί τα καθήκοντά του. «Μόνο με συνεχής επικοινωνία θα διασφαλίσουμε την καλύτερη εκπροσώπηση των ατόμων με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους. Οι παρεμβάσεις μας θα μπορούν να είναι όσο πιο δυναμικές γίνεται μόνο εάν συντασσόμαστε μαζί, δουλεύουμε μαζί.».
Στη συνεδρίαση παρέστη ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, κο. Γιάννης Βαρδακαστάνης ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ., επισήμανε το κομβικό ρόλο των Περιφερειακών Ομοσπονδιών, ανέδειξε τις συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίσει το αναπηρικό κίνημα το επόμενο χρονικό διάστημα και σημείωσε το κοινό παρανομαστή των εκπροσώπων των ατόμων με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους∙ η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, η διεκδίκηση του εύλογου.
Την συνεδρίαση παρακολούθησε το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, κος Γκορίλας Θωμάς.
.
\"\"
\"\" \"\"

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *