Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γ.Σ. 2024

Ημερομηνία Έναρξης

07/04/2024 6:00 μμ

Τοποθεσία

Πάτρα

Οδηγίες

Στο κτήριο 7 επί της Πλατείας Εργατικών Κατοικιών Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών, (δίπλα από το αρκτικό διαμέρισμα του δήμου Πατρέων)


 Α.Π.  03/15.3.24

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας προσκαλεί τα τακτικά μέλη του Σωματείου (ΑμΣΚΠ) στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2024 η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία έδρας του Σωματείου στην Πάτρα, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Λογοδοσία του Δ.Σ. σχετικά με την όλη δράση του κατά το προηγούμενο έτος και ψηφοφορία για την έγκριση αυτής,

2. Ανάγνωση της υποβληθείσας έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση και ψηφοφορία για την έγκρισή της και απαλλαγή από τις ευθύνες των μελών του Δ.Σ.,

3. Έγκριση του οικονομικού απολογισμού/ισολογισμού για το παρελθόν έτος, καθώς και του προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους.

4. Προγραμματισμός δράσεων, για το τρέχον έτος.

5. Θεώρηση ως «ταμειακώς εντάξει» των μελών με μηδενική συνδρομή κατά το παρελθόν, καθώς και μερικών εξ αυτών για το τρέχον έτος, λόγω οικονομικών δυσχερειών των.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00 στα γραφεία έδρας του Σωματείου στην Πάτρα, με τα ίδια θέματα.

Εκ του Δ.Σ.