Κοπή Πίτας 2024

Ημερομηνία Έναρξης

03/02/2024 6:00 μμ

Τοποθεσία

Πάτρα

Οδηγίες

cafe-food "Τριών" στον Πεζόδρομο Τριών Ναυάρχων.


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 6μμ στο cafe-food “Τριών” στην Πάτρα.
Παρευρέθηκαν μέλη, φίλοι, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων καθώς και εκλεκτοί καλεσμένοι. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων από την Πρόεδρο κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, όπου ευχήθηκε σε όλους μια Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, Αισιοδοξία και Χαμόγελο.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τα μέλη του Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ, από το μέλος του ΔΣ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), και υπεύθυνη του “Γραφείου ΑμεΑ του Δήμου Πατρέων” κα. Ιουλία Συροκώστα εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, από τον κ. Ιωάννη Γκόβα εκπρόσωπο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, από τον Πολιτευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Αχαΐας Θεμιστοκλή Μπάκα, από το επίτιμο μέλος του Σωματείου τον δημοσιογράφο και συγγραφέα κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου, από τον Επίκουρο Καθηγητή Γενικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών κ. Παναγιώτη Πλώτα, από εκπροσώπους και μέλη των Δ.Σ συλλογικών φορέων της περιοχής όπως: ΠΟΜΑμεΑ, ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ, ΣΟΨΥ Πατρών, ΙΦΝΕ, ΕΛΕΑΝΑ, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και Σύλλογος Ρευματοπαθών Πάτρας. Όλοι έδωσαν τις ευχές τους για μια Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία, Αλληλεγγύη και Ελπίδα.
Το δώρο στην τυχερή του φλουριού της Πίτας δόθηκε από την Ταμία του Σωματείου κα. Κωνσταντίνα Κουργιαλή.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Συγχαίρει επίσης τη διεύθυνση του καφέ «Τριών» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων. Εύχεται σε όλους, ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.