Διαδικτυακή Επιστημονική Εκδήλωση

Ημερομηνία Έναρξης

26/11/2022 6:00 μμ

Τοποθεσία

Σύνδεση μέσω ψηφιακής πλατφόρμας Zoom, Ζωντανή αναμετάδοση από το Youtube

Οδηγίες

Πλατφόρμα Zoom. Meeting ID: 865 9013 4175 Passcode: 285989


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας» (ΕΕΑΣΚΠ) έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην Διαδικτυακή Επετειακή Επιστημονική Εκδήλωση για τα τριάντα χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου με θέμα: “Συνήθη Ερωτήματα πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6:00 μ.μ. μέσω της διαδραστικής ψηφιακής πλατφόρμας Zoom με ταυτόχρονη ελεύθερη αναμετάδοση από το κανάλι μας στο youtube.
Οδηγίες σύνδεσης στο τέλος αυτής της σελίδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

6:00 μμ.: «Έναρξη – χαιρετισμοί», Μαρία Σιωρόκου, Δημοσιογράφος, συντονίστρια εκδήλωσης
6:30 μμ.: «Τριάντα Χρόνια ΕΕΑΣΚΠ» Μαργαρίτα Καραγιώργου, Πρόεδρος ΕΕΑΣΚΠ
7:00 μμ.: «Συνήθη Ερωτήματα πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση», Παναγιώτης Παπαθανασόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών
7:30 μμ.: «ΣΚΠ: διαχείριση του άγχους της καθημερινότητας», Γεώργιος Μανωλέσος τ. Διευθυντής ΕΣΥ, Πρόεδρος ΚΕ.ΚΟΙ.ΨΥ.
8:00 μμ.: Ερωτήσεις – Συζήτηση

• Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την “Αντιδημαρχία Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων” και τελεί υπό την αιγίδα της “Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία  Δυτ. Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων”
• H Εκδήλωση υλοποιείται με την ευγενική χορηγία της “Roche Hellas” και της “Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας”

Αφίσα Διαδικτυακής Επιστημονικής Εκδήλωσης μέσω zoom για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου

Οδηγίες Σύνδεσης στην Εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας Zoom:

  • Παρακαλούμε θερμά να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή (επιτραπέζιο ή λάπτοπ) και να έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Zoom Client for Meetings (μπορείτε να την κατεβάσετε και εγκαταστήσετε από εδώ https://zoom.us/download#client_4meeting).
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο τάμπλετ ή το κινητό σας μέσω του Google Play εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings αν έχετε συσκευή Android ή μέσω του App Store αν έχετε iPhone/iPad εδώ https://apps.apple.com/us/app/id546505307
  • Για να εισέλθετε σεμινάριο, απλά πατάτε το σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/86590134175?pwd=L0VJWm9MNTFudFRFMkFDTnJCRWtzUT09 , βάζετε το όνομά σας, επιλέγετε την χρήση μικροφώνου και κάμερας και περιμένετε στο waiting room μέχρι ο οικοδεσπότης να σας επιτρέψει την πρόσβαση.
  • Εναλλακτικά, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο αυτό δεν λειτουργεί, ανοίγουμε την εφαρμογή του Zoom πατώντας πάνω στο εικονίδιο, πατάμε Join a Meeting και βάζουμε πρώτα το Meeting ID: 865 9013 4175 και στην συνέχεια το Passcode: 285989 και συνδεόμαστε.
  • Παρακαλούμε να έχετε δοκιμάσει ότι λειτουργεί το μικρόφωνο και η κάμερα του υπολογιστή σας και να είστε σε μέρος με σταθερή σύνδεση ίντερνετ.